Nalatenschap voorbereiden

Nadenken over uw nalatenschap is geen alledaags onderwerp. Wij helpen en adviseren u graag op deskundige wijze met de juridische, fiscale en zakelijke voorbereidingen van uw nalatenschap. Of het nu gaat om uw laatste wensen ten aanzien van uw uitvaart, uw vermogen, uw bedrijf of uw huisdier, al deze zaken kunt u veilig en overzichtelijk vastleggen in het digitale nalatenschapsdossier. Wilt u tussentijds wat wijzigen? Dat kan altijd, het dossier is flexibel aan te passen aan uw wensen.

Heeft u al een testament en vraagt u zich af of dit nog voldoet aan uw wensen? Ook daar geven wij u graag advies over. Met een goede voorbereiding creëert u rust en duidelijkheid voor uzelf en uw nabestaanden.

Wilt u meer weten, maak dan nu vrijblijvend een afspraak.

Werkwijze

In het eerste gesprek verkennen wij samen met u uw globale wensen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is gratis. Op basis van dit gesprek doen wij u graag een passend voorstel. Excellent Nalatenschap hanteert vaste tarieven inclusief btw voor haar dienstverlening. Wij informeren u graag in het eerste gesprek over uw investering. Onze prijzen zijn exclusief de dienstverlening van derden, zoals een notaris. Derden worden pas ingeschakeld als u ons daar expliciet opdracht toe verleent.