Over ons

Claartje Nienhuis

De aanpak van Excellent Nalatenschapsadvies kenmerkt zich door het creëren van rust en overzicht. Dit geldt zowel bij het rustig voorbereiden van uw nalatenschap of juist het accuraat afwikkelen van uw nalatenschap. Ook ondernemers zijn bij mij aan het goede adres, met vragen over het ondernemerstestament of bedrijfsopvolging.

Claartje Nienhuis is oprichter en mede-eigenaar van 3 bedrijven, Excellent Advies, Skills for Bizz BV en sinds kort ook Excellent Nalatenschapsadvies. Ondernemen is mijn tweede natuur. Ik ben al jarenlang zelfstandig bedrijfsadviseur, trainer en coach. In mijn werk staat altijd de mens centraal. De vraag die ik mijzelf dagelijks stel is: Hoe kan ik zorgen dat mijn klant zo optimaal mogelijk geholpen is?

Klanten zeggen over mij dat ik heel goed en geduldig kan luisteren en vervolgens krachtig en duidelijk de vertaalslag kan maken naar wat er echt nodig is. Ik ben heel praktisch ingesteld en neem graag de regie van u over, zodat u met een gerust hart uw zaken aan mij kunt toevertrouwen.

Claartje Nienhuis

Nadenken over een nalatenschap is voor de meeste mensen geen favoriet onderwerp. En wat de precieze voordelen zijn om het vooraf goed te regelen al helemaal niet. Toch ben ik ervan overtuigd dat u uw omgeving liever niet belast met het afhandelen van zaken na uw overlijden. Of dat nu gaat over uw uitvaart, uw nalatenschap, uw bedrijf of uw huisdieren. Als RegisterExecuteur weet ik inmiddels dat alles staat of valt met een goede voorbereiding van uw nalatenschap. Ik neem u graag stap voor stap mee in dat proces.

Ik bied eerlijk en integer advies en ben een deskundige sparringpartner. Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk van specialisten dat ik graag inzet in uw belang. Kiest u voor mij dan neem ik u graag het werk uit handen en creëer ik zoveel mogelijk rust en ruimte.